10 feb. 2016

Campionatul satului la volei 2016

     
 Tradiționalul campionat la volei bărbați între locuitorii satului Bardar anul 2016 va purta un caracter mai special. În primul rând pentru că există posibilitatea ca o parte dintre cei mai cunoscuți sportivi la această probă să nu participe din diverse motive, dar și din motivul că echipele se vor forma mult mai echilibrat ca anii trecuți. 
      Au apărut tineri noi, liceul are o echipă foarte promițătoare, dar și cei mai experimentați nu se dau deși au trecut de o anumită vârstă și de o greutate....

Până la moment se discută despre următoarea formulă de desfășurare a competiției:

Grupa A - 4 sau 5 echipe de tineri(ca de obicei echipele în jurul lui Andrei Tonu, Alexei Tonu, Macovei Sergiu, Copeica Stanislav și echipa liceului) în dependență de numărul de echipe care se vor înscrie în concurs se va decide sistemul de joc.

Grupa B - 3 echipe de voleibaliști mai... experimentați! vor juca după sistemtul „fiecare cu fiecare”

Tragerea la sorți și graficul final se va decide de comun acord a reprezentanților echipelor participante vineri 19.02.16 la ultimul antrenament înainte de campionat.
Apropo: antrenamentele la volei sunt cu acces liber în fiecare marți și vineri de la orele 20:30. Vă invităm!

PS în orice caz, campionatul satului Bardar la volei, organizat cu suportul Primăriei și Liceului din sat, va avea loc Duminică, 21 februarie 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu